Vreme je za ljubav,za radost i srecu! Ovi znaci ce do pocetka leta pronaci svoju drugu polovinu!

Vreme je za ljubav,za radost i srecu! Ovi znaci ce do pocetka leta pronaci svoju drugu polovinu!

18. Aprila 2023 0 By Dejana

Vrlo je moguce da cete u danima koji su pred nama konacno upoznati svoju drugu polovinu, i da konacno sledi sreca o kojoj ste mastali. Ako ste rodjeni u ovim znacima, ljubav je na korak od vas…

 

VAGA

Vreme je da i vama krene na bolje. Da se uverite u to da vas neko voli, da  postoji neko ko je stalno u vasoj blizini, a ko je spreman da vam bude oslonac i podrska.  Moguce je da zapravo jedna osoba koju vi smatrate samo prijateljem prema vama oseca nesto jako i snazno. Dakle, ona vas voli iznad svega, ali je strah da vam to i kaze iz prostog razloga sto se plasi da ce vas na taj nacin izgubiti cak i kao prijatelja. No, usledice neki neocekivani dogadjaji zbog kojih ce konacno odluciti da vam kaze ono sto misli, zeli i oseca, i to je najvaznije od svega.

Ako je vase srce slobodno, imajte na umu da je najbolje sto mozete da uradite da toj osobi date priliku. Da je ovog puta vise nego pametno da ucinite onako kako vam nalaze vas razum jer cete u tom slucaju biti srecni.  Naravno, nista nije jednostavno kao sto se cini, ali ni tako komplikovano ukoliko odlucite da ovog puta postupite realno. Razmislite o tome, i bice vam jasno sta treba da cinite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kada su u pitanju pripadnici vaseg znaka koji su zaljubljeni, a koji nisu kraj te osobe, znajte da ce to da se promeni. I ona zapravo prema vama oseca isto, ali to krije iz istog razloga iz kog krijete vi svoja osecanja i svoje emocije. Ona se plasi toga da je ne odbijete, bas kao sto se plasite i vi i to je najveci problem. No, vrlo uskoro ce sve da se sredi i to je jedino sto je iskreno vazno. Sledi vam pocetak romanse i nova sansa za srecu koju svakako da treba da iskoristite.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2