Morace da se pomire sa sudbinom:Ove znakove ceka tezak period!

Morace da se pomire sa sudbinom:Ove znakove ceka tezak period!

19. Aprila 2023 0 By Dejana

 Nema coveka koji je uvek srecan i raspolozen,svima nama pre ili kasnije naidje tezak period.

 

  BIK

Vi ste znak kojeg ceka period kada vam nece biti lako. Moramo da kazemo da vam je sada ostalo samo da budete jaki i da nadjete nacina da izdrzite sve sto sledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Stvar je u tome sto ce vas razocarati neko do koga vam je jako stalo. Vi imate u svojoj blizini osobu koju jako volite, ali ono sto je cinjenica jeste da je osoba  o kojoj pricamo samo dobar glumac i nista vise.  Saznacete o kome je rec,  i bice vam jako tesko kada njeno pravo lice izadje na videlo. Necete znati ni sami sta vas je snaslo ali je nazalost  izvesno da ce vase srce biti slomljeno.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da vam sada ostaje samo da iz svega izadjete kao pobednik  tako sto  cete skupiti snagu da izdrzite sve sto vas ceka. Vrlo uskoro vas ceka saznanje jedne bolne istine i jedino sto vam sada ostaje je da se pomirite sa tim i da budete jaki.

Nisu vam prijatelji svi koji se tako predstavljaju i ne voli vas svako ko vam to kaze. Dalje, vrlo je moguce da cete u danima koji su pred nama saznati i da vas je slagao neko do koga vam je jako stalo.   Jedino sto vam ostaje je da budete jaki. Cuda itekako mogu da uslede,i hoce, jer posle svakog teskog period dodju lepsi dani.

Sada vam sledi period kada ce vam suze biti pratilac, ali ono sto je najvaznije jeste da imate na umu da sve ima svoj pocetak i kraj.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2