Morace da se pomire sa sudbinom:Ove znakove ceka tezak period!

Morace da se pomire sa sudbinom:Ove znakove ceka tezak period!

19. Aprila 2023 0 By Dejana

     DEVICA

Vrlo je moguce da ce period koji sledi za vas biti jako tezak.  Doci ce do tog da  neke vase tajne izadju na videlo.  Dakle, u slucaju da postoji nesto sto krijete od voljene osobe, ili od bilo koga do koga vam je stalo, znajte da treba da kazete onako kako jeste.

Ma sta da ste uradili, i ma sta da je bilo, imajte na umu da je sada pravo vreme da kazete onako kako jeste. Tako cete jedino imati sansu da na neki nacin ispravite svoje greske. Prosto da ucinite ono sto mozete kako bi vam ta osoba oprostila.

Ako ste u vezi, vrlo je moguce da ce osoba sa kojom ste na neki nacin da vas razocara i povredi. Mozda nesto krije od vas, a mozda cete jednostavno saznati da joj vise nije stalo. Suze ce biti tu, i dolaze vam dani kada cete patiti kao nikada do sada. Ne mozete nista da promenite, kao sto ne mozete ni da izbegnete. Jedino sto vam sada ostaje jeste da bude jaki.  Da nadjete nacina da iz svega izadjete jos jaci.

Slomice vas istina. Dolazi vam period kada cete patiti i kada ce vas  boleti,  ali za sve postoji pocetak i kraj.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Imajte na umu da nas nekada povrede oni koje volimo najvise ali da moraju od nas otici pogresni da bi dosli oni koji su pravi…

 

Stranice: 1 2