POSLEDICE MLADOG MESECA:Ovnu se desavju lepe stvari,a Strelcu dolaze problemi.

POSLEDICE MLADOG MESECA:Ovnu se desavju lepe stvari,a Strelcu dolaze problemi.

20. Aprila 2023 0 By Luca

Noć mladog meseca će nekim znacima doneti mnogo toga pozitivnog i dobrog a ovo su njene posledice za svaki horoskopski znak…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će noć mladog meseca doneti samo mnogo toga pozitivnog i dobrog. Prvo vam dolaze lepi trenuci u ljubavi, pa će vam se onda desiti neke pozitivne stvari na poslu. Vi zaista imate prava na jako veliki optimizam.

BIK

Dragi bikovi, nažalost, vama mlad mesec baš i neće doneti ono čemu se nadate. On će vam doneti kako brige, tako i probleme. Prvo ćete imati problema na poslu, pa vas onda posle toga očekuju i jako ozbiljni problemi na planu ljubavi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, noć mladog meseca će vam doneti tako mnogo razloga za sreću. Vaš život će početi da se menja na bolje od noći mladog meseca koja je 23. decembra. Zaista vam dolaze brojna sjajna dešavanja koja će vas prosto pa usrećiti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, noć mladog meseca vam donosi neka dešavanja koja će vas potpuno iznenaditi i to kako na lep, tako i na loš način. Vas će na lep način iznenaditi nešto što vas očekuje na planu ljubavi, ali će vama teško pasti to što ćete saznati pravu istinu o nekim vašim dragim osobama.

LAV

Dragi lavovi, noć mladog meseca vam ne donosi aposlutno ništa loše. Uticaj mladog meseca na vaš život će biti jako pozitivan i zbog toga će početi da vam se dešavaju razne lepe stvari. Vi trebate sa nestrpljenjem da čekate noć mladog meseca.

DEVICA

Drage device, vama uticaj mladog meseca neće doneti nikakva posebno bitna dešavanja. Ipak, ono što je sigurno za vas najvažnije jeste to da vas od noći mladog meseca ne očekuju nikakvi problemi, a vi se sa problemima u poslednje vreme borite jako često.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2