Rak za njih vernost nije samo rec , on ne vara i ne oprasta prevaru.

Rak za njih vernost nije samo rec , on ne vara i ne oprasta prevaru.

3. Maja 2023 0 By Luca
On je čak spreman da pomogne i onim ljudima koji su ga povredili. On je prosto takav. On je neverovatno biće koje nije sposobno bilo koga da mrzi. Nikada u srcu raka nije bilo mesta za mržnju. Isto tako rak može jako mnogo toga da razume. On nije čovek koji sudi drugim ljudima. On to ne čini nego on pokušava da razume druge ljude. On ima razumvanja za svakog čoveka, a on je isto tako uvek spreman da ukaže drugu priliku ljudima, jer smatra da
svaki čovek ima prava na grešku. Zna rak jako dobro da se neki ljudi ne mogu promeniti, ali im on i pored toga prašta, jer veruje da u svakom čoveku postoji nešto dobro. Takođe je rak jako veran i pouzdan.
Za raka vernost nije samo reč nego je ona za njega nešto neverovatno bitno. Oduvek je on bio jako veran
svojim dragim osobama i to se nije promenio. Ne može rak sebi dopustiti izdaju dragih osoba. On to
nikada ne bi mogao učiniti. Čak naprotiv, rak ostaje uz drage osobe čak i onda kada ih svi drugi napuste.
Rak ostaje uz drage osobe i on im na razne načine pomaže. Sem toga rak nikada nikome ne daje lažna obećanja.
On je čovek od reči. Pa tako kada on nešto nekome obeća, onda ta osoba može biti ubeđena da će on svoju reč i održati. Rak obećava samo ono što može učiniti i on je spreman da prepliva mora kako bi svoje obećanje ispunio. Jednostavno je sa rakom sreća prosto pa suđena i to nije nikakvo preterivanje.
Ne postoji čovek na ovome svetu koji se ne može izboriti za sreću sa rakom. Jednostavno rak može i ume svakoga da usreći i one osobe koje imaju raka kraj sebe su uvek nasmejene i srećne. Rak prosto svim ljudima ulepšava dane i nema nikakve dileme da će to on nastaviti da čini. On je divan čovek.