Ljubav tokom vikenda:Emocije ce nekome biti naglasene!

Ljubav tokom vikenda:Emocije ce nekome biti naglasene!

4. Maja 2023 0 By Dejana

 

 VAGA

Vazno je da ne odustajete od onog sto zelite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu ali pitanje je sta vi zelite. Ne smete dozvoliti da bilo ko vrsi uticaj na vas. Treba da cinite kako vam nalaze srce, a ne kako vam drugi kazu da treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Nece ovaj vikend vama doneti nista posebno.Moramo da kazemo da je moguce da ce sreca biti na vasoj strani u danima koji su pred nama.  Ljubav je ono sto vam jako znaci i samo je pitanje dana kada cete dobiti ono o cemu mislite.

 

 STRELAC

Konacno su pred vama dani za srecu. Samo je vazno da kazemo da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Nekome dolaze dani kada ce zivot da se promeni iz korena, a bice i onih koji ce silno da pate u danima koji su pred nama.

 

 JARAC

Bitno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko o vama mnogo misli. Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to je samo na vama. No, vazno je da pazite sta obecavate. Nisu vam svi prijatelji.

 

 VODOLIJA

Morate da znate sta je ono sto  zelite. Nekada je vazno razmisliti o svemu,a  nekada prosto moramo da odustanemo od onog do cega nam je stalo.Vreme je da se dese promene, i vi treba da se ponasate u skladu sa tim.

 

 RIBE

Ljubav ce vama biti na prvom mestu u danima pred nama.Tokom vikenda ce doci do toga da vam se jedna velika zelja ostvari.  Vreme je da sreca odigra svoju ulogu u vasem zivotu. Zasluzili ste da vam krene na bolje.

Stranice: 1 2