Das mu celo srce i dusu na dlanu,a dobijes bol i osecaj da nikada neces naci srecu…

Das mu celo srce i dusu na dlanu,a dobijes bol i osecaj da nikada neces naci srecu…

5. Maja 2023 0 By Dejana

 Moras da imas na umu da je zivot samo jedan, i da moras, ako zelis da budes srecna, da odes od onih koji ne znaju da te vole…

 

Dala si mu svoje srce. Dala si mu svoju dusu, dala si sve ono sto si mogla da das, i opet nije vredelo.

Sada ti jedino ostaje da budes jaka. Da se prosto pomiris sa tim da si ovog puta zavolela onog ko tebe ne zna da voli.Zapravo,ne samo tebe.  On je samo bice koje je rodjeno  bez srca i koje ne ume i ne zna da voli bas nikoga na ovom svetu jer nema cime da voli.

Dala si mu sve sto si imala i on je bio i ostao bice koje si volela najvise na svetu ali nije vredelo. Nazalost nikada ne vredi kada das svoju ljubav onome ko za ljubav nikada nije cuo.  Kome je ljubav samo rec. Ti si sada zena koja misli da nikada nece naci srecu. Da nikada nece biti voljena i da ti to prosto nije sudjeno… No,polako.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Samo moras da imas na umu da je vazno da odes od onih koji su pogresni da bi u tvoj zivot usli oni koji su pravu. Dala si mu svoju dusu, ali on je neko ko ume da igra prljavo, da laze, da izmislja, i nista vise.

Imaj na umu da zasluzujes mnogo vise.I istina je da si sada razocarana i da patis i da mislis da onaj koji je pravi nikad nece doci. Da njega, kojeg voli toliko ludo, nikada neces moci da zaboravis.  Ali, znaj, sve prodje, pre ili kasnije…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2