Nedeljni horoskop od 8. do 15.maja:Sedam dana za cuda!

Nedeljni horoskop od 8. do 15.maja:Sedam dana za cuda!

5. Maja 2023 0 By Dejana

 Pred vama je horoskop za drugu sedmicu meseca maja…

 

 OVAN

Sedam dana koji su pred nama ce biti prilika da pocnete ispocetka. Vi ste znak koji ima stav. Neko ste ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Vazno je da imate na umu da itekako promene mogu da nastupe u danima koji slede.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Slusajte svoje srce i posvetite se svim onim lepim stvarima koje vas cekaju. Sedam dana koji slede ce biti jako zanimljivi.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uzivajte u danima koji slede jer nema nimalo sumnje da vam tek dolaze dani za emocije.

 

RAK

Ono sto treba da znate jeste da je jedan rak iskren u svojim namerama koje ima prema vama. Samo je vazno da uzivate u onome sto imate i da se posvetite sebi. Bice ovo dani kada ce neke vase zelje konacno da se ostvare.

 

LAV

Vazno je da imate na umu da su sada pred vama dani za ljubav. Samo nemojte odustajati od ono sto naumite i posvetite se sebi i svemu sto sledi.Konacno su pred vama dani kada ce iznenadjenja biti moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam bude podrska, oslonac i prijatelj. Vazno je da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2