Nece moci da izbegnu bol:Ove znakove cekaju teski dani!

Nece moci da izbegnu bol:Ove znakove cekaju teski dani!

6. Maja 2023 0 By Dejana

 

  BLIZANCI

Vi ste znak koji veruje u karmu. Zato ste vi neko ko ne cini drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno vama.

Ono sto je vazno da naglasimo kada je u pitanju bliska buducnost jeste da ce vas jako povrediti neko do koga vam je stalo. Vrlo je moguce da ce vam naneti bol neko za koga mislite da nikada nije u stanju ni da vas slaze,kamoli nesto vise od toga.Ne mozete nista da uradite povodom toga osim da budete jaki i da nadjete u svom src snagu da prebolite i da iz svega izadjete kao pobednik.

Uvek imajte na umu da svaki bol ima svoj pocetak i kraj i da posle losih dana dodju oni koji su pravi. Tako ce biti i u vasem slucaju…

 

   RIBE

Bol je sastavni deo zivota. Naravno da svako od nas zeli srecu ali svi imamo dane kada patimo i kada nam nista ne ide od ruke.

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do toga da vam slomi srce neko do koga vam je iskreno stalo.Ako ste u vezi onda je jasno da ce voljena osoba da vam slomi srce.

Ne mozete uraditi bas nista  da to sprecite, niti treba da cinite bilo sta. Pustite je, neka radi ono sto misli da treba, jer cete vi na kraju izaci kao pobednik,a ona ce se kajati.

Jednom ce joj biti jasno da je trebala da cuva ono sto je sa vama imala, a vi cete tek tada shvatiti da je  zapravo vama ucinila uslugu. Jer, kada od vas odu oni koji su pogresni, vi cete moci da kazete da ste pronasli one koji su pravi. I to je jedino sto je zapravo vazno i sto vam za srecu treba.Mislite o tome… Slede vam teski dani ali sve ima pocetak i kraj.

Stranice: 1 2