Dnevni ljubavni horoskop za 8.maj:Mnogo toga donosi ovaj ponedeljak!

Dnevni ljubavni horoskop za 8.maj:Mnogo toga donosi ovaj ponedeljak!

7. Maja 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da cuvate ono sto imate. Vama ce ovaj ponedeljak doneti priliku da pocnete ispocetka. Izvesno je da neko sa vama zeli jos jednu sansu, a sve ostalo je samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Morate znati sta vam treba. Neko iz vase proslosti zeli da se vrati u vas zivot. Bice ovo dani kada moze da dodje do promena koje vi ni u kom slucaju niste ocekivali. Ostalo je na vama jer vi donosite konacnu odluku.

 

 STRELAC

Ljubav je vase drugo ime. Moramo da kazemo da je bitno da ne dizete ruke od onog sto naumite. Samo se posvetite sebi i uzivajte u onome do cega vam je stalo i sto imate. Sreca konacno moze da bude tu.

 

 JARAC

Morate da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Imajte na umu da je i moguce nemoguce za vas. Posvetite se sebi.

 

 VODOLIJA

Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Nemojte odustajati od onog do cega vam je stalo. Samo ostanite ono sto jeste i uzivajte u danima koji su pred nama. Ljubav vam kuca na vrata.

 

 RIBE

Vazno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Bitno je da se fokusirate na svoje zelje i slusate svoje srce. Bice ovo dani za lepa desavanja.

Stranice: 1 2