U periodu od 8. do 15.maja, ovi znaci nece moci da izbegnu tugu!

U periodu od 8. do 15.maja, ovi znaci nece moci da izbegnu tugu!

6. Maja 2023 0 By Dejana

Pred nama je jos jedna sedmica meseca maja.No, ovim znacima nece biti nimalo lako…

 

 VAGA

U periodu do 15.maja, vi cete biti znak koji ce videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Moramo da kazemo da je jasno da cete patiti kao nikada ranije. Vi ste znak koji ima divnu dusu. Znak koji je uvek pokusavao da usreci one koje voli, ma kako bilo vama samima. No, nazalost, cini se da vam tek slede teski dani.

Osoba ste koja je previse dobra i koja misli da su svi kao vi. U periodu koji nam sledi ce doci do toga da vas neko razocara. Zapravo su jako velike sanse da cete videti necije pravo lice. Da cete saznati da je neko slagao, da je neko pricao da mu je stalo do vas,a da je to bila samo gluma.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Naravno da ce vam biti tesko. Ovo se posebno odnosi na one znakove koji su sada u vezi jer ce doci do toga da se uverite da vas je ta osoba prevarila.I dok neki od vas sa tom osobom planiraju zajednicki zivot, ima i onih koji jedva cekaju da dodje do toga da se sve zavrsi i da odu od vas. Ne mozete nista uraditi kako bi ste to promenili. Mozete se samo pomiriti sa tim da vam prosto nije sudjeno i da je jedino sto mozete da se pomirite sa tim ne tako lepim desavanjima koje vas sada cekaju. Zao nam je sto moramo da vam donesemo ovako lose vesti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2