HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NAREDNU NEDELJU: Teški dani dolaze Vagi!

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NAREDNU NEDELJU: Teški dani dolaze Vagi!

14. Maja 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, horoskop po ciganskim kartama otkriva da će vam tokom naredne nedelje postati jasno da vam vaš partner uopšte ne veruje. To će vam postati jasno zbog toga što će vaš partner učiniti neke postupke koje ne bi trebao da čini. Biće vam teško.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, mnogo sjajnih dešavanja i to na mnogim planovima vašeg života vas očekuje tokom naredne nedelje i vi ćete biti jako srećni. Vama jednostavno naredna nedelja donosi samo mnogo toga dobrog, dok će vas problemi zaobići.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete tokom naredne nedelje biti jako loše raspoloženi. Zaista vam se neće dešavati nikakve pozitivne niti lepe stvari. Naredna nedelja vam donosi samo mnogo problema i vama će tokom nje trebati jako velika staloženost.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama stiže veoma lepa nedelja koja će vam doneti tako mnogo toga sjajnog u ljubavi. Vama će se tokom cele naredne nedelje dešavati lepe stvari u ljubavi koje će vam tako mnogo značiti. Nema dileme da ćete biti jako lepo raspoloženi.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će naredna nedelja doneti neka dešavanja koja će vas tako prijatno iznenaditi. Prvo će vaš partner učiniti nešto lepo zarad vaše sreće, pa vam onda posle toga dolazi novčani dobitak o kojem vi sada ni možete ni sanjati.

RIBE

Drage ribe, vama će naredna nedelja biti veoma turbulentna i u to nema nikakve dileme. Tokom naredne nedelje vas ne očekuju previše lepa dešavanja. Istina je da ćete imati nekih razloga za sreću zbog dešavanja koja vam stižu u ljubavi, ali vas zato na svim drugim planovima vašeg života čekaju samo problemi.

Stranice: 1 2