Indijski horoskop za maj:Vasa sudbina po zodijaku do 1.juna!

Indijski horoskop za maj:Vasa sudbina po zodijaku do 1.juna!

14. Maja 2023 0 By Dejana

Dragi nasi,iako je maj poceo, tek smo na pocetku, i tek nam slede promene…

 

 OVAN

Indijski horoskop za maj vama donosi lepe vesti i promene. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu masta. Samo je vazno da se posvetite sebi.

 

 BIK

Vama ce ovo biti mesec kada cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Razmislite o svemu jer je mnogo toga na vama.

 

 BLIZANCI

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da vam je neko na delu dokazao i pokazao svoju ljubav. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Uz samo malo srece dolazi do promena.

 

 RAK

Indijski horoskop za peti mesec za vas donosi vazna upozorenja. Vazno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Neko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Razmislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti mesec kada bi sve moglo da se promeni. Nemojte to zaboraviti. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li cete je dati to je samo na vama i samo od vas zavisi.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Znajte da je malo situacija kao sada kada vam je sreca naklonjena. Bitno je da pazite sta radite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2