U naredna 72 sata neko mora da bira izmedju razuma i srca ….

U naredna 72 sata neko mora da bira izmedju razuma i srca ….

15. Maja 2023 0 By Luca

 

OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama konacno dobiti ono sto zelite. Sledi vam ostvarenje jedne velike zelje i cinjenica je da nema sumnje da cete dobiti ono sto zelite.

 

BIK

Morate da imate na umu da nije isto zeleti nesto i imati sansu da to dobijete. Postoji neko o kome mastate ali vi ne cinite nista povodom toga. Kao da ocekujete da vam ta osoba  prva pridje i da ona uradi sve…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

U toku sledece sedmice vas cekaju velike promene. To je ono sto moramo da kazemo.  Neko ste ko ce moci da kaze da je jako srecan jer ce doci do toga da vam se konacno neke zelje ostvare. Nema nimalo sumnje da ste dugo cekali.

 

RAK

Vazno je da kazemo da ce vama ova sedmica doneti ostvarenje jedne velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i da je sve moguce kada ste u pitanju vi.

 

LAV

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli.  Neko ko je spreman da se bori za vas i ko ce umeti da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite

 

DEVICA

Bitno je da kazemo da ce ovo biti sedmica kada cete doci do svog cilja. To je vrlo vazno. U toku ove sedmice cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite i samo ostanite u  skladu sa svojim zeljama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2