Ljubav do kraja meseca: Zadnji dani maja ce ovim znacima doneti ostvarenje najvece zelje koju su ikada imali…

Ljubav do kraja meseca: Zadnji dani maja ce ovim znacima doneti ostvarenje najvece zelje koju su ikada imali…

15. Maja 2023 0 By Luca

Zadnji dani maja mogu da donesu velike, neocekivane, promene.

OVAN

Vi ste neko koga cekaju jako lepi dani do kraja meseca. Moze se reci da ce doci do toga da saznate da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav. Mislite o tome.

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su pred vama dani kada cete dobiti ono sto zelite. Jedan rak vam jako znaci i cinjenica je da cete saznati da on oseca isto sto i vi. Samo je vazno da zaboravite na ponos.

BLIZANCI

Moramo da kazemo da ce ostatak meseca maja  biti prilika da sredite svoje emotivne probleme jer je cinjenica da ste mnogo patili zbog ljubavi. Moguce je da su konacno pred vama dani kada cete moci da kazete da vas neko voli.

RAK

Konacno cete i vi dobiti novu sansu. Znak ste koji je patio kao retko ko ali konacno ce se okrenuti i kolo vase srece pa cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih snova.

LAV

Dolaze dani kada cete shvatiti da ste pogresili. Da postoji neko ko vas voli ali da ta osoba ni u kom slucaju nije spremna da vam se vrati. Ona je u medjuvremenu shvatila da ljubav nije dovoljna. To je ono sto morate da shvatite

DEVICA

Sreca vas bas i nece pratiti u danima koji su pred nama. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali vam jedino ostaje da se pomirite sa tim da ovo nije vreme za ljubav.Morate da znate da ni u kom slucaju ne smete da gledate unazad.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2