Ljubav do kraja meseca: Zadnji dani maja ce ovim znacima doneti ostvarenje najvece zelje koju su ikada imali…

Ljubav do kraja meseca: Zadnji dani maja ce ovim znacima doneti ostvarenje najvece zelje koju su ikada imali…

15. Maja 2023 0 By Luca

VAGA

Morate da znate da vas neko voli. Da cete u danima koji su pred nama konacno saznati o kome je rec. Do kraja ovog meseca cete saznati nesto jako vazno i sledi vam novi pocetak u svakom pogledu. Sreca ce doci.

SKORPIJA

Ono sto je bitno da naglasimo jeste da ce period do kraja meseca za vas biti poseban. To je svakako ono sto zasluzujete. Ako postoji neko o kome mastate, sada je pravo vreme da toj osobi i kazete sve sto mislite. Jer, ni ona nije ravnodusna.

STRELAC

Ljubomora vam pravi velike probleme. To je cinjenica. Ono sto moramo da kazemo jeste da ne bi ste trebali da sumnjate u voljenu osobu. Odana vam je i verna i velika je greska sto sumnjate u nju umesto da uzivate.

JARAC

Ovo ce biti jako lep period i moze se reci da ce vam kraja ovog meseca biti vise nego savrsen. Jarcevi koji su sada u vezi bi cak mogli biti i zaproseni u danima koji su pred nama. No, sve ostalo od vas zavisi jer vi znate da li je to ono sto zelite.

VODOLIJA

Vazno je da znate da je osoba do koje vam je stalo iskrena prema vama. Da skoro da nema toga sto za vas ne bi uradila.Samo je jako vazno da imate na umu da je ranije jako patila i da joj je sada tesko da nekome veruje

RIBE

Ovo ce biti lep period za vas. Dakle itekako je moguce da cete dobiti ono sto zelite.Ovo moze da bude period kada ce cuda biti moguca i kada vam sledi ostvarenje velikih zelja. Mislite o tome. I nemojte kriti emocije.

Stranice: 1 2