Pismo muskarcu koji nikada nije shvatio koliko vredim!

Pismo muskarcu koji nikada nije shvatio koliko vredim!

16. Maja 2023 0 By Dejana

 Nisi me vredan. Nisi vredan bas nicega, kamoli ove moje silne ljubavi. Nisi…

Ovo je pismo za tebe. Za muskarca kojeg sam volela najvise na svetu a koji nikada nije naucio da me voli. Za muskarca koji je rodjen pogresan, pogresnog stava i razmisljanja. Za muskarca koji je rodjen bez srca. Ja zapravo i ne znam sta tebe u zivotu drzi i kako zivis kad srca nemas.

Ja sam zena koja je konacno shvatila koliko vredi i koja sada moze da te pogleda i da ti kaze da joj nije stalo. Ja sam zena koja konacno zna da je zivot samo jedan i koja je prestala da se nada da ces ti da shvatis koliko ja vredim.

Dosadilo je ovoj zeni da cuti i da trpi i da prasta. Toliko sam ja toga zbog tebe uradila da ja vise ni sama ne znam odakle mi snaga.. Niti sto mi je sve to trebalo.Ali, ovo pismo je moj oprostaj. Ovo pismo je znak da je doslo vreme da krenem dalje i ovo je moj nacin da ja tebi kazem zbogom.

Nicega ti nisi vredan. Ni ljubavi ni srece, nicega. Ti nisi vredan ni mog pogleda, nit toga da ti kazem dobar dan kada te negde sretnem. Nisi vredan ni toga da kazem da te znam, jer ja te ne poznajem. Tvoje pravo lice sam upoznala tek sada,a do sada si samo glumio da si ono sto sam ja samo mislila da jesi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ova zena je krenula dalje. Ova zena je konacno pronasla nekoga kome je ona dovoljna. Ona sama, ovakva kakva jesam. A ti si konacno deo samo moje proslosti i to onaj deo kojeg bas ja i ne zelim da se secam.

Sama sam kriva.

Kriva sam jer sam te volela toliko a tebi je bilo malo. Kriva sam jer sam ti pored hiljadu mana trazila vrline. Jer sam prastala i mislila da u tebi ima nesto lepo. Da si ti covek, da ces ti tek da shvatis i da ces tek da se promenis.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2