Ime Rada znaci radost! Svako ko ima ovu zenu kraj sebe je srecan covek!

Ime Rada znaci radost! Svako ko ima ovu zenu kraj sebe je srecan covek!

15. Maja 2023 0 By Dejana

 Ime Rada je domaceg porekla. I zaista je mnogo imena i nadimaka nastalo na osnovu ovog imena. No, svakako, prevod ovog imena je “radost” ili nesto pozitivno i drago…

 

Ime Rada oznacava zenu koja unosi radost u zivote ljudi oko njih. Ovo je jedna od onih zena koje tacno znaju sta zele,ali i kako da to dobiju. Zena koja nosi ovo ime uvek ima potrebu da usreci one koje voli. Ona je iskrena, odana, verna, i jedna od onih zena koje vaze za sjajnog prijatelja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je ovo zena koja ima stav i koja ce vam uvek reci ono sto misli. Ona se ne boji toga da snosi posledice za svoje reci i za svoja dela.

Vazno je da kazemo da je ovo zena kojoj je porodica jako vazna.  No, ono sto moramo da dodamo, a sto je vezano za znacenje ovog imena, jeste da u nekim krajevima vazi misljenje da je ovo ime nastalo od reci “rad”. I zaista, u tome ima istine, jer je cinjenica da je ovo zena koja ce tacno znati sta je ono sto zeli i znati i umeti da do toga dodje.

Nije od onih zena koje ce mirno sedeti i cekati da im nesto “padne sa neba”. Nema nimalo sumnje da je ona neko na koga se mozete osloniti. Jako joj je ljubav vazna kao emocija, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da joj je vazna i karijera. Ona ne moze da zamisli sebe kao zenu koja je samo domacica, koja je samo bazirana na kucu, porodicu, i na zenske obaveze.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2