Dnevni horoskop za petak,19.maj:Cestitamo OVOM znaku zodijaka!

Dnevni horoskop za petak,19.maj:Cestitamo OVOM znaku zodijaka!

18. Mai 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je iskren, odan, da je spreman na sve ne bi li vam svoje emocije dokazao. Bice ovo jako lepi dani kada ste vi u pitanju i vi ste ih zasluzili.

 

 SKORPIJA

Konacno, dani za osmeh. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko je prosao mnogo toga ali sada vam konacno slede dani kada ce ljubav da pobede. Vama ce ovaj petak biti jako lep i talican i u to nema sumnje.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vam sledi sjajan period. Vi ste neko ko ce tek da uziva u danima pred nama. Samo ostanite ono sto jeste i fokusirajte se na sebe. Ljubav je na korak od vas i u to nema sumnje.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan, iskren, da je spreman na sve ne bi li vam svoje emocije na delu dokazao i pokazao. Cuda ce biti moguca, u to nemojte sumnjati.

 

 VODOLIJA

Jedan rak je uz vas. Voli vas iskreno i spreman je  na sve ne bi li vam to dokazao i pokazao na delu. Postoji neko ko je spreman da vam se nadje, da vas razume, da vam u svemu bude oslonac i podrska.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Morate znati sta je ono sto zelite. Sta je zapravo ono sto vam za srecu treba. Jedan rak je spreman da vam u svemu bude podrska,a sve ostalo je na vama jer vi znate sta vam nedostaje za srecu. Mislite o tome.

 

Seiten: 1 2