Dnevni ljubavni horoskop za 19.maj:Evo kome ce ovaj petak promeniti zivot…

Dnevni ljubavni horoskop za 19.maj:Evo kome ce ovaj petak promeniti zivot…

18. Maja 2023 0 By Dejana

Danas je dan kada moze da se desi jedno veliko pomirenje!

 

 OVAN

Ovaj petak vama nece doneti nista posebno. Moguce je da su sada pred vama dani kada ce vam sve krenuti na bolje. Samo ostanite ono sto jeste i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Vreme je za iznenadjenja.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ostanite u skladu sa svojim zeljama i idite ka njima. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za velike promene i tek cete moci da kazete da vam je krenulo.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da vam krene na bolje. Dakle, ovaj petak vama donosi jako lepe vesti. Vise je nego moguce da ce doci do toga da neko iz vase proslosti odluci da vas potrazi.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Samo se fokusirajte na to i idite u korak sa svojim zeljama. Bitno je da ne krijete svoje emocije. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu.

 

 LAV

Ovaj petak vama donosi jednu promenu. Doci ce do toga da vidite necije pravo lice. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Na vama je hocete li je dati. Nemojte obecavati previse.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Vi ste znak koji je dosta ucinio za druge. Doslo je vreme da se to promeni. Da se fokusirate na sebe i na ono do cega vam je stalo. I nemoguce je moguce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2