Dani koji ce zaboleti:Ovim znacima ce vikend doneti nesto lose!

Dani koji ce zaboleti:Ovim znacima ce vikend doneti nesto lose!

19. Maja 2023 0 By Dejana

  JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovi dani biti jako teski. Da vas ceka vikend kada cete plakati.

Vi ste nekoga jako povredili i razocarali i vi dobro znate o kome je rec. Naravno da to niste zeleli. Naravno da to niste hteli ali se prosto desilo i sada nista ne mozete da uradite kako bi ste to promenili.

Samo je vrlo vazno da ostanete ono sto jeste. Da prosto naucite lekciju i da kazete izvini. Da trazite oprostaj. Osoba do koje vam je stalo vise nije pored vas i vi ste sami krivi za to. I to, naravno, ne moze da se promeni ni u kom slucaju. Ne mozete da vratite vreme. Sada vas cekaju dani kajanja jer ce vam konacno biti jasno da ste imali srecu i sve sto vam je bilo potrebno ali vam je bilo malo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Krenite dalje i neka ovo bude lekcija koju cete pamtiti tokom celog zivota. Kada vas ponovo neko bude voleo, onda cenite tu osobu. Volite je, vratite joj istom merom. I samo je nemojte lagati. Uvek imajte na umu da postoji karma. Da svako od nas pre ili kasnije bude razocaran, ali da karma nikome duzna ne ostaje. Vi ste mogli biti najsrecniji na svetu ali vam je bilo malo. Zeleli ste vise i onda ste izgubili i ono sto ste imali. Naravno da vas ta istina boli.

Stranice: 1 2