Dani koji ce zaboleti:Ovim znacima ce vikend doneti nesto lose!

Dani koji ce zaboleti:Ovim znacima ce vikend doneti nesto lose!

19. Maja 2023 0 By Dejana

 Vikend koji sledi ce, nazalost, ovim znacima biti jako tezak. Neko ce se silno razocarati.

 

  LAV

Dani koji su pred nama ce u vasem slucaju biti dani za kajanje. Doci ce do toga da vidite necije pravo lice. Taj neko je osoba do koje vam je stalo, ali osoba koja prema vama ne oseca nista lepo. Ona je bila u stanju da vas svo vreme laze, i zapravo joj nikada do vas nije bilo stalo. To je ono sto moramo da kazemo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sada su pred vama dani kada cete morati da budete jaki i da stisnete svoje srce. Vama vikend donosi veliko razocarenje. Ako ste sada u vezi onda imajte na umu da ce voljena osoba da vas prevari i ne postoji nacin da bilo sta uradite kako bi ste to promenili. Niti sprecili.

Osoba do koje vam je stalo nije ona prava za vas i ma sta da vi uradili nece biti dovoljno. No, ni treba da bude. Ta osoba ce vam slomiti srce i pokazace vam svoje pravo lice. Slede vam dani kada cete se kajati i plakati. Kada cete kriviti sebe sto niste umeli da prepoznate da su namere te osobe bile pogresne, ruzne, i sve sto ide uz to. No, imajte na umu da posle svake kise dodje sunce i da ce tako biti i u vasem slucaju.

I iako vas ceka vikend kada ce suze biti vasi pratioci, znajte da posle suza dodju lepi dani. Tako ce biti i u vasem slucaju. Morate proci kroz pakao da bi ste dosli do svog cilja. Do raja…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2