Danas pocinje vladavina blizanca i traje do 21.juna! Detaljno o tome sta donosi!

Danas pocinje vladavina blizanca i traje do 21.juna! Detaljno o tome sta donosi!

20. Maja 2023 0 By Dejana

 Jos jedna vladavina je pred nama. Doslo je do kraja vladavine bika, i sada nastupa  blizanac. Poznato je da je ovo znak sa kojim nikada ne znamo na cemu smo….

 

  OVAN

Vladavina blizanca ce vama doneti dileme. Mnogi ovnovi ce imati veliku zelju da promene neke stvari u svom zivotu. Istina je da vi sada niste srecni ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce. Dajte sebi vremena.

 

 BIK

Konacno su pred vama dani za promene. Dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Vazno je da se fokusirate na karijeru. Mnogo ste patili i to je izvesno, ali sada su pred vama dani kada ce emocija da pobedi.

 

 BLIZANCI

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Neko iz vase proslosti prema vama i dalje gaji emocije. Da li cete joj dati sansu ili ne, to je samo na vama ali je jako vazno da pazite sta obecavate.

 

RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da o svemu treba da razmislite. Nisu vam svi prijatelji. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Na vama je hoce li do toga doci. Nemojte obecavati mnogo.

 

 LAV

Vazno je da znate da ce vama vladavina ovog znaka biti talicna. Itekako je moguce da cete moci da kazete da ste voljeni. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali napokon su sada pred vama dani za divne stvari. Fokusirajte se na to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Bitno je da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za promene. Samo ostanite ono sto jeste. Oslonite se na sebe i uzivajte u svim onim lepim stvarima koje vas cekaju. Sreca ce biti nikada blize kada ste vi u pitanju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2