Dnevni horoskop za ponedeljak,22.maj:Dan za dugo pamcenje!

Dnevni horoskop za ponedeljak,22.maj:Dan za dugo pamcenje!

21. Maja 2023 0 By Dejana

 Pred nama je jos jedan pocetak i jos jedna radna sedmica.

 

 OVAN

Vama ce ovaj ponedeljak biti dan kada cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Sve ostalo je na vama.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Neko ko je odan i iskren i ko ce znati da vas ceni i da vas usreci. Na vama je samo da toj osobi date priliku jer sve ostalo moze tek tada da usledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je odan i iskren i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Morate imati na umu da ta osoba ceka da vi ucinite prvi korak. Voli vas vise nego sto mozete da zamislite.

 

 RAK

Ovaj ponedeljak ce biti dan za ostvarenje zelje. Dakle itekako je moguce da cete saznati da postoji neko ko vas voli. Sve ostalo je na vama, imacete srece onoliko koliko budete imali hrabrosti da idete ka svom cilju.

 

LAV

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se i vama dese neke lepe stvari. Samo ostanite ono sto jeste i idite korak po korak ka svom cilju. Bice ovo dan za promene i za lepa desavanja. Sve ostalo je samo na vama.

 

 DEVICA

Sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu masta. Samo nemojte da dozvolite da vam neko kroji zivot. Treba da zivite onako kako vi zelite i kako vi smatrate da treba.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2