Horoskop za narednih sedam dana:Sudbina tvog znaka do 28.maja!

Horoskop za narednih sedam dana:Sudbina tvog znaka do 28.maja!

22. Maja 2023 0 By Dejana

 Jos jedna nedeljna astro prognoza je pred vama. Mislite o tome, i uzivajte u danima koji su pred nama.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce narednih sedam dana doneti promene. Da ste vi znak kojeg cekaju velika iznenadjenja. Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen. Dolaze dani za veliku srecu i u to nema sumnje.

 

BIK

Vrlo je vazno da naglasimo da cete dobiti sve ono o cemu ste mastali. Samo nemojte odustajati od svojih planova. Neko vas zaista iskreno voli. Moguce je da ce sve doci na svoje i vi ste to i zasluzili.

 

 BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Samo nemojte odustajati od svojih zelja. Jedna osoba iz vase proslosti prema vama i dalje oseca nesto jako, snazno i znacajno. Razmislite o tome da toj osobi date priliku.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo kada je ovaj dan  u pitanju jeste da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, i da sa vama zaista ima ozbiljne namere. Sve ostalo je na vama. Imacete srece onoliko koliko budete imali hrabrosti.

 

 LAV

Sve je doslo na svoje i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio novu priliku. Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Idite ka svom cilju i nemojte odustajati od onog sto naumite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za divna iznenadjenja. Kada se neko trudi onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen. Mislite o tome, jer je ovog puta sve na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2