Nedeljni horoskop od 29.maja do 5.juna:Cuda mogu da uslede!

Nedeljni horoskop od 29.maja do 5.juna:Cuda mogu da uslede!

26. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za ljubav. Samo se posvetite sebi i fokusirajte se na ono sto zelite. Sledi vam sansa kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo. Vazno je da idete ka svom cilju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno, dani za srecu. Dani za pravu ljubav. Posvetite se sebi i uzivajte u svim onim lepim stvarima koje vas sada cekaju. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da kazete istinu. Recite onako kako se osecate.

 

 STRELAC

Ljubomora ce vam biti veliki problem. To je ono sto je izvesno ali znajte da niste u pravu. Imajte na umu da vam je voljena osoba odana i verna, da joj je do vas iskreno stalo. Nemojte sumnjati u nju.

 

 JARAC

Ova sedmica vama moze biti presudna za srecu. Jedan rak je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Dakle samo ostanite ono sto jeste i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Sreca u najavi.

 

 VODOLIJA

Sve je doslo na svoje. Volite nekoga i taj neko voli vas. Samo se fokusirajte na sebe i na ono do cega vam je stalo. Sreca vam je sada nikada blize. Imajte to na umu, i uzivajte u narednih sedam dana.

 

 RIBE

Ljubav je vase drugo ime. Doci ce do promena koje sada niste ocekivali. No, imajte na umu da vam osmeha zaista nece faliti kada su u pitanju dani koji su pred nama. Cuda mogu da usled u vasem zivotu.

 

Stranice: 1 2