Ovim znacima sledi raskid i slomljeno srce! Nije im sudjeno da budu srecni u ovom trenutku!

Ovim znacima sledi raskid i slomljeno srce! Nije im sudjeno da budu srecni u ovom trenutku!

28. Maja 2023 0 By Dejana

 

   LAV

Vi ste znak kojeg cekaju teski dani. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o svemu sto sledi i ponasajte se u skladu sa tim.

Bitno je da pazite kome sta obecavate. Nisu vam svi prijatelji, a pored toga, vi ste znak koji je odan i iskren, i koji nikome ne zeli nista lose. Ako ste u vezi,raskid je u najavi.

Sada vam sledi period kada cete videti necije pravo lice. Vi ste neko kome ce srce biti slomljeno a velike su sanse da cete biti i prevareni. Ne mozete nista uraditi kako bi ste to sprecili jer prosto nije do vas.

Trebace vam vremena da iz svega toga izadjete i moguce je da cete imati osecaj kao da je ceo svet protiv vas. Dajte sebi vremena za sve i razmislite o svemu sto sledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  BIK

Neko ste ko je spreman da se bori za ono sto zeli i do cega mu je stalo.

Moramo reci da je sada doslo vreme kada ce doci do razocarenja koje vi niste ocekivali. Vase srce ce u narednom periodu biti  slomljeno i mnogi bikovi ce zeleti da pobegnu na kraj sveta. Imacete osecaj da vas je neko izdao i da je sve krenulo naopako. No, imajte na umu da svaki los period ima svoj pocetak i kraj. Sve na svetu bude i prodje.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da sledi period kada cete zaista biti iznenadjeni i samo ostanite ono sto jeste. Nemojte gubiti veru u ljubav. Posle kise uvek dodje Sunce, tako ce biti i u vasem slucaju.

Morate znati da je bitno da idete u korak sa vremenom i da uzivate u svim onim lepim stvarima koje vam tek slede.

Stranice: 1 2