Vreme je da shvate da su pogresili:Ove znakove cekaju dani za kajanje!

Vreme je da shvate da su pogresili:Ove znakove cekaju dani za kajanje!

28. Maja 2023 0 By Dejana

  BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vama jasno da ste pogresili. Slagali ste osobu koja vam mnogo znaci. No, vi to niste uradili iz lose namere.  Vi ste to uradili samo zato sto je istina koju ste trebali da joj saopstite bila previse bolna. I zato, odlucili ste se za slatku laz. No, ona je sve saznala i sada joj je jako tesko. Prosto ima osecaj kao da ste je izdali. Zato, vazno je da o svemu dobro razmislite i da nadjete najbolji nacin da joj nakon svega ponovo pridjete. Ona je neko ko je iskren, i neko ko prema vama i dalje gaji jake emocije, i itekako zeli da vam oprosti.Samo morate da joj date dovoljno vremena. Vama je sada jasno da je nekada najbolnija istina bolja od najlepse lazi. Naucili ste tesku zivotnu lekciju na tezin nacin.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Vi oduvek vazite za osobu koja je spremna da prizna svoju gresku. Za nekoga kome zaista nije problem da kaze kada pogresi.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da vam je jasno da niste ispali fer prema nekome do koga vam je stalo. Moguce je da ste nekome obecali nesto, a da niste bili u stanju da to ispunite.

Sada je doslo vreme da ispravite svoju gresku. Naravno da ne mora da znaci da ce ta osoba  da vam oprosti. Niti da nastavi sa vama tamo gde je stala. No,vi treba  samo zbog svog mira da trazite oprostaj. Sada vam slede dani kada cete se kajati i zeleti da ispravite svoju gresku.

Vrlo je vazno da naglasimo da cete imati sansu da upoznate nekoga ko bi vasem zivotu mogao da da jedan novi i lepsi smisao. Razmislite o tome da li ste spremni za sve to, i za novu ljubav. Sada vam nije lako, ali su velike sanse da ce vasa buducnost biti zaista lepa i zanimljiva.

Stranice: 1 2