Tokom ove sedmice,ljubavna sreca ce pratiti ove znakove zodijaka!

Tokom ove sedmice,ljubavna sreca ce pratiti ove znakove zodijaka!

29. Mai 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Drage vage, vas ceka mesec iz vasih snova. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da vam ova sedmica, odnosno prvi dani juna, donesu ono sto zelite. Sledi vam prava sreca. Vise je nego moguce da cete upoznati nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin.

Ovo ce biti dani kada cete, verovatno preko posla, upoznati jednu posebnu osobu. Moguce je da ce to, za pocetak, biti jedno lepo prijateljstvo, koje ce pre ili kasnije da se razvije u pravu, cistu ljubav. Zasluzili ste da vam se dese lepa desavanja i da uzivate u svim onim lepim stvarima koje nosi zivot. Vi ste znak koji je rodjen za ljubav i nema nimalo sumnje da cete tek moci da kazete da ste upoznali nekoga ko ce vasem zivotu dati jedan lepsi i bolji smisao. Mislite o tome, jer nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju.

Ako ste sada u vezi imajte na umu da ce voljena osoba na delu da vam dokaze svoju ljubav. Kada se neko trudi kao vi, kada neko ume da voli iskreno, onda prava ljubav dodje pre ili kasnije.

I moramo za sam kraj da kazemo da ce sreca biti vas verni prijatelj, vas verni pratioc u danima koji su pred nama. Posebno kada pricamo o ljubavi, jer je cinjenica da dolazi neko ko je spreman da vam dokaze da i za vas postoji srodna dusa. Da ste vi neko ko ce tek moci da kaze da je dosao do svog cilja.

Seiten: 1 2