Nedeljni horoskop od 5. do 12.juna:Sedam dana velikih desavanja!

Nedeljni horoskop od 5. do 12.juna:Sedam dana velikih desavanja!

2. Juni 2023 0 Von Dejana

 Jos jedna nova sedmica je pred nama.Evo prilike da saznate sta ce vam doneti…

 

 OVAN

Sedam dana koji su pred nama ce vama proci u znaku ljubavi. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da vam se neke zelje ostvare. Vi ste znak koji ce biti blizu svog cilja vise nego ikada ranije.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Nemojte odustajati od onog sto naumite i idite ka svom cilju.

 

BLIZANCI

Sledi sedam dana kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Na vama je hocete li je i dati, ali treba da znate da je ta osoba iskrena.

 

 RAK

Ljubav vam kuca na vrata. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da neke vase zelje postanu divna stvarnost. Sedam dana koji su pred nama mogu da promene bas sve u vasem zivotu. Sve ostalo je na vama.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da ce ovo biti sedmica kada ce vas sreca pratiti. Vi ste to zasluzili. Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da sledi mgoucnost ostvarenja jedne velike zelje. Dakle, posvetite se sebi ovog puta.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Vrlo je moguce da ce vama ova sedmica doneti ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dosao do svog cilja i dobio sve ono o cemu je do sada samo mastao. Sledi vam dan za velike promene i radosti o kojima ste mastali.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2