Kad volis pogresnog, pa mislis da nista ne ide kako treba, i da sreca nikada nece doci…

Kad volis pogresnog, pa mislis da nista ne ide kako treba, i da sreca nikada nece doci…

4. Juna 2023 0 By Dejana

Dala si svoju ljubav nekome ko nikada nece znati da ti je uzvrati….

 

Sada mislis da nista ne ide kako zelis. Sada mislis da nikada neces pronaci svoju srodnu dusu i da ti je sudjeno da patis.

Ali, imaj  na umu da ce sve proci i da ces ti tek moci da kazes da si dosla do svog cilja. Sada patis i sada ti nije lako ali samo polako. Ti ces tek moci da kazes da si dobila ono sto zelis i da je sreca tvoj pratioc. Jednom, jednom ces moci da kazes da je sve lose proslo i da si se ostvarila na svim poljima.

Kada okrenes ledja muskarcu koji ne zna da te voli, kada krenes dalje i kada zaboravis sve sto kazu, sve sto misle drugi. Kada ono do cega je tebi licno stalo jer si jedina koja ima prava da zivi onako kako ona licno zeli.

Samo moras da nadjes snage u svom srcu da prebolis i da krenes dalje jer nema srece sve dok se budes vrtila u krug. Ne mozes ti pronaci svoju srecu sve dok se ponasas tako kako se ponasas i sve dok cekas da neko shvati da vredis.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sve i da se to desi imaj na umu da taj muskarac nije onaj pravi za tebe i da te ne voli, i da nikada i nece. No, i da te zavoli, zeno, ti moras da znas da on nije muskarac koji moze da te usreci.

Nije on onaj pravi i nikada to nece ni biti, sve i da je najbolji na svetu. To moras da imas na umu. Tek su sada pred tobom dani kada ce doci do promena i nemoj ni u kom slucaju da odustajes od onog sto zelis.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2