Dnevni ljubavni horoskop za 8.jun:Cetvrtak ce nekome doneti velike promene!

Dnevni ljubavni horoskop za 8.jun:Cetvrtak ce nekome doneti velike promene!

7. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac. Nemojte zaboraviti da je vazno da su sada pred vama dani kada cete doci do svog cilja i ostvariti svoju veliku zelju. Cuda mogu da uslede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Sve je doslo na svoje. Vi ste neko ko ima stav i ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Nemojte zaboraviti da su sada pred vama dani kada cete saznati jednu veliku vest i kada zaista sve dolazi na svoje.

 

 STRELAC

Odlicno cete biti  raspolozeni kada je u pitanju ovaj cetvrtak. Samo je vrlo vazno da idete u korak sa vremenom. Dakle da se pomirite sa tim da prosto neke stvari nisu moguce i da ih ne dozivljavate tako tragicno.

 

 JARAC

Dolaze dani za pravu ljubav. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Bice ovo trenuci za radost i prilika da se uverite da vas neko iskreno voli. Nemojte odustajati od svojih planova ni u kom slucaju.

 

 VODOLIJA

Nemojte zaboraviti sta je ono sto zelite usled zelje da cinite sivma oko sebe. Vi kao da vecito zaboravljate svoje zelje i svoje potrebe. Cekaju vas trenuci za velike odluke i jasno je da vam pri svemu tome nece biti lako.

 

 RIBE

Konacno, sreca u najavi. Samo je vazno da slusate svoje srce. Vi ste znak koji je predugo patio. Doslo je vreme da i vama krene na bolje i da dobijete novu sansu za srecu. Emocija vam svakako nece faliti, sve ostalo je samo na vama.

 

Stranice: 1 2