Do kraja sedmice: Saznajte sta vam sledi do 11.juna-nekome se zivot menja!

Do kraja sedmice: Saznajte sta vam sledi do 11.juna-nekome se zivot menja!

7. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Moguce je da cete do kraja sedmice dobiti mogucnost da se jedna vasa velika zelja ostvari. Kada se neko trudi kao vi, onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Bitno je da naglasimo da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Dakle do kraja sedmice ce doci do toga da se neke vase  zelje ostvare. Nema nimalo  sumnje da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude oslonac… 

 

 STRELAC

Na vama je da li cete nekome oprostiti i dati jos jednu sansu. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da se fokusirate na sebe i na ono do cega vam je stalo. Neko se iskreno kaje sto vas je povredio i u to nema nimalo sumnje.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za pravu ljubav. Samo ostanite ono sto jeste i nemojte nikome dozvoliti da vam prica kako cete ziveti. Neka ovo budu dani kada cete svoje zelje staviti na prvo mesto.

 

VODOLIJA

Emocije su vam naglasene. Mislite o tome jer zaista sve dolazi na svoje. Konacno cete moci da kazete da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Vreme je da se kolo srece okrene.

 

RIBE

Ljubav je ono sto vam je vrlo vazno. Ali, ono sto moramo reci jeste da sada nije pravo vreme za emocije. Dajte sebi dovoljno vremena da pre svega shvatite sta je ono sto vam treba. Iznenadjenja tek mogu da uslede.

Stranice: 1 2