Dnevni ljubavni horoskop za 9.jun:Evo kome petak donosi samo lepa desavanja!

Dnevni ljubavni horoskop za 9.jun:Evo kome petak donosi samo lepa desavanja!

8. Juna 2023 0 By Dejana

 Jako je vazno da kazemo da je sada sve moguce, i da ovaj petak zaista donosi promene.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se okrene kolo srece. Vi ste znak kojem sledi nova sansa, nova ljubav i mogucnost da dobijete ono do cega vam je stalo. Od vas zavisi sve ostalo, posvetite se sebi.

 

 BIK

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vazno je da kazemo da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ceka vas ostvarenje velike zelje.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se i vase zelje ostvare. Bice ovo dani kada cete doci do nekih saznanja. Moze se reci da je za vas sada sve moguce i da slede dani kada cete saznati nesto sto niste ocekivali.

 

 RAK

Ljubav vam kuca na vrata. Mislite o tome i posvetite se sebi jer vam sledi ostvarenje jedne velike zelje. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo zaista lepa desavanja kada ste vi u pitanju.

 

 LAV

Vama ovaj petak nece doneti ono o cemu ste mastali. Ali, to ne znaci da vas cekaju teski dani. Bas naprotiv. Vama moze biti lepo cak i ako ste slobodni, vazno je samo da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i sve sto ide uz to. Jedan lav je spreman na mnogo toga kada ste vi u pitanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2