Moraju biti oprezni, od toga zavisi njihova sreca:Ovim znacima ce buducnost biti neizvesna!

Moraju biti oprezni, od toga zavisi njihova sreca:Ovim znacima ce buducnost biti neizvesna!

13. Juna 2023 0 By Dejana

 JARAC

Dragi jarcevi, vasa buducnost zaista moze da se promeni. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da se uverite da neko iz vase  neposredne blizine prema vama gaji jake emocije. Da postoji neko ko vas voli i ko to dobro krije samo zato sto se plasi da cete ga odbiti. Zato i kazemo da vas ceka velika odluka. Ukratko receno, jasno je da ce ta osoba umeti da vas voli iskreno. Da vam da svoju ljubav, svoje srce, da vas voli na nacin na koji vi zelite da budete voljeni. Sve ostalo je ovog puta samo na vama jer cete imati srece onoliko koliko budete imali volje i hrabrosti da se za nju borite.

Ako ste sada u vezi znajte da ce voljena osoba na delu da vam dokaze svoju ljubav. Dakle moguce je da ce doci do prosidbe, do pocetka zajednickog zivota i svega sto ide uz to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

No, jako je vazno da pazite sta radite. Jer, ne smete ni u kom slucaju pristajati na manje od onog sto zasluzujete, niti na ono sto ne zelite. Ako vam nije stalo, u redu je da to kazete. Ako ste prestali da volite, ako prosto niste spremni na tako veliki korak. U tome nema nista lose.

Zivot je jedan i nema razloga da ga trosite na ljude koji ne znaju da vas usrece. Ako ste nekoga prestali da volite znajte da je sada pravo vreme da to kazete. I da u tome nema nista lose. Sve je bolje od toga da ostajemo tamo gde smo prestali biti srecni.

Stranice: 1 2