Dnevni horoskop za 17.jun:Saznajte sta vam donosi subota!

Dnevni horoskop za 17.jun:Saznajte sta vam donosi subota!

16. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno, subota koja je pred vama ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Ako ste sada slobodni imajte na umu da je moguce da cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Emocije su vam naglasene. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce vam ova subota doneti ostvarenje velike zelje. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Na vama je hocete li je i dati.

 

STRELAC

Konacno, dani za srecu su pred vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Ovo ce biti dani za pravu ljubav ali sve ostalo je na vama. Imacete srece vise nego sto mozete da zamislite. Mislite o tome.

 

JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za promene. Vi ste znak kojeg cekaju velike stvari. Posle niza suza ce konacno doci do toga da saznate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze.

 

 VODOLIJA

Sve je konacno u redu. Nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Jedna vodolija iz vase proslosti je spremna da vam svoju ljubav dokazuje iz dana u dan. Fokusirajte se na sebe.

 

 RIBE

Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, vase licno rame za plakanje. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, znajte da je zivot samo jedan.

Stranice: 1 2