Dnevni ljubavni horoskop za 17.jun:Ova subota moze biti dan za pravu ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za 17.jun:Ova subota moze biti dan za pravu ljubav!

16. Juna 2023 0 By Dejana

 Dragi nasi, evo prilike da saznate sta vam donosi ova subota.

 

 OVAN

Subota koja je pred nama ce doneti mnogo lepih stvari. Vrlo je vazno da nema nimalo sumnje da ce vama ovaj dan doneti neke vazne vesti. Moguce je da ce doci do toga da se neke zelje ostvare. Posvetite se sebi.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ova subota biti dan za ljubav. Itekako je moguce da cete saznati da neko iz vase proslosti prema vama oseca jake i snazne emocije. Da li ce doci do pomirenja to je ipak samo na vama.

 

BLIZANCI

Ljubomora bi mogla da vam pravi velike probleme. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam je to velika greska. Voljena osoba vam je iskrena, odana, verna. Nemate bas nijedan razlog da sumnjate u njene namere.

 

 RAK

Konacno bi ste mogli da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Jedna osoba iz vase proslosti je spremna da se bori za vas, i da zeli svim srcem da se vrati u vas zivot. Ako i vi nju volite iskreno-sada je vreme da se prasta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za promene. Vi ste znak koji je voljen. Postoji neko ko je spreman da vam prasta, i neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Itekako je jasno da toj osobi treba da date sansu.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da ce vama ova subota doneti mogucnost pomirenja sa nekim do koga vam je stalo. Ne mora to biti partner. Mozda ce vam ovaj dan prosto doneti pomirenje sa nekim prijateljem, ili prosto nekim do koga vam je stalo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2