Dnevni ljubavni horoskop za 17.jun:Ova subota moze biti dan za pravu ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za 17.jun:Ova subota moze biti dan za pravu ljubav!

16. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Morate imati na umu da ne smete ni u kom slucaju da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Moguce je da cete imati potrebu da nekome date laznu nadu na neki nacin. Jer, postoji, jednostavno, neko ko vas iskreno voli, a koga vi ne gledate na taj nacin.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno, pred vama su dani za ljubav. Posvetite se sebi. Vama ce ova subota doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Nemojte uvek misliti na druge. Ucinite nesto lepo za sebe ovog dana. Imate prava na to.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce ova subota biti dan kada cete saznati da vas neko voli. Moguce je da u pitanju jedna osoba iz vase proslosti. Da li ce doci do pomirenja, to je ipak na vama, ali znajte da vas ta osoba voli.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani kada ce sreca da bude na vasoj strani. Bitno je da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ta ljubav je pred vama, treba da je zgrabite…

 

VODOLIJA

Konacno, subota kada sreca kuca na vrata. Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete moci da kazete da je sve doslo na svoje. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas.

 

RIBE

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Neka vam ova subota bude dan za vas i za vase licne zelje i potrebe. Itekako je moguce da ce doci do toga da se necije zelje ostvare. Vi ste  veci borac nego sto delujete. Slede iznenadjenja.

Stranice: 1 2