Ljubav u sedmici od 19. do 26.juna:Sedam dana za radost i nove veze!

Ljubav u sedmici od 19. do 26.juna:Sedam dana za radost i nove veze!

16. Juna 2023 0 By Dejana

VAGA

Konacno, sedam dana koji su pred nama ce sve doci na svoje. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Bice ovo dani kada cete doci do svog cilja. Sreca vam kuca na vrata. Sledi vam mogucnost da dobijete ono o cemu ste mastali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Sedam dana u novoj sedmici juna vama donose mogucnost ostvarenja zelje. Ljubav vama kuca na vrata, i moguce je da cete napokon saznati da vas neko voli. Da imate u svojoj blizini nekoga ko je spreman da se za vas bori.

 

 STRELAC

Vazno je da imate na umu da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Toj osobi zaista treba da date priliku. Ona je iskrena, ima iskrene emocije i namere sa vama.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Vama ce ova sedmica doneti samo lepe stvari. Pre svega na polju ljubavi, ali ce vam sve ici od ruke i kada pricamo o karijeri. Moguce je da cete ovih sedam dana pamtiti po najlepsem.

 

VODOLIJA

Ova sedmica vama nece doneti nista posebno. Moramo da kazemo da je jasno da sada imate velika ocekivanja. No, imajte na umu da ne treba puno obecavati, niti puno traziti. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami.

 

 RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da ce ova sedmica doneti pravu ljubav. Vi ste znak kojem ce doneti susret o kojem ste do sada samo mastali. Mozda to nece biti ljubav na prvi pogled, ali ono sto treba da naglasimo jeste da zaista dolazi do upoznavanja koje ce promeniti sve.

Stranice: 1 2