Ljubav u sedmici od 19. do 26.juna:Sedam dana za radost i nove veze!

Ljubav u sedmici od 19. do 26.juna:Sedam dana za radost i nove veze!

16. Juna 2023 0 By Dejana

 Sedam dana juna koji su pred nama ce ujedno biti i dani za pravu ljubav.

 

 OVAN

Sedam dana koji slede ce biti idealna sansa da vi sredite svoj zivot. To je ono sto moramo da kazemo. Mozda ste sada tuzni, mozda vam sada nista ne ide onako kako zelite, ali naredna sedmica ce biti jedna od onih za koje cete moci da kazete da su vam promenili zivot.

 BIK

Jako je vazno da kazemo da ce sreca biti vas prijatelj i pratilac u narednih sedam dana. Vi ste ih i zasluzili. Jasno je da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati.

 

 BLIZANCI

Vazno je da imate na umu da slede dani za pravu ljubav. Sreca je konacno na korak od vas. Posle niza suza, napokon cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Bice ovo dani za velika desavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Sjajno se osecate. Vazno je da kazemo da ce vama ova sedmica biti vrlo lepa. Imajte na umu da sedam dana koji slede donose pravu ljubav i susret sa srodnom dusom. Iznenadjenja tek mogu da uslede u vasem zivotu.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ovih sedam dana doneti srecu i pravu ljubav. Ceka vas ostvarenje jedne velike zelje. Moguce je da cete saznati da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori da vas vrati.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Jedna vodolija je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite i vodite se time da je vase srce u pravu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2