Nedeljni horoskop od 19. do 26.juna:Sledi sedam dana iz snova!

Nedeljni horoskop od 19. do 26.juna:Sledi sedam dana iz snova!

16. Juna 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da ce vama ova sedmica biti jedna od onih koje se pamte tokom celog zivota. Moguce je da cete saznati da neko iz vase proslosti prema vama gaji jake emocije. Neko vas voli, i spreman je da vam u svemu bude podrska.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Neko iz vase proslosti je spreman da se bori za vas. No, ta osoba ne zasluzuje da joj date jos jednu sansu, i nema nimalo sumnje da vi to i ne zelite. Nikada vam zapravo nije bilo stalo.

 

 STRELAC

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Samo se fokusirajte na ono sto zelite. Slede vam dani kada ce biti moguce da se vase zelje ostvare. Itekako je jasno da ce vama ova sedmica biti zanimljiva u svakom pogledu.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ako odlucite da toj osobi date priliku, jasno je da ce ona umeti da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije.

 

 VODOLIJA

Doslo je vreme da se posvetite sebi. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je mastao. Razmislite sta radite, jer tek dolaze dani za pravu ljubav. U ovoj sedmici vama zaista slede divni trenuci.

 

 RIBE

Konacno je vreme za srecu. Vazno je da kazemo da ste voljeni. Da postoji neko ko vas voli, i neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska, oslonac, rame za plakanje. Nema nimalo sumnje da je sreca na korak od vas.

Stranice: 1 2