Nedeljni horoskop od 19. do 26.juna:Sledi sedam dana iz snova!

Nedeljni horoskop od 19. do 26.juna:Sledi sedam dana iz snova!

16. Juna 2023 0 By Dejana

 Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za pravu ljubav.

 

OVAN

Sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vi ste znak koji ce u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Postoji neko ko vas voli, i neko ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Konacno su pred vama dani za promene. To je ono sto moramo da kazemo jer je jasno da je i nemoguce moguce. Neko iz vase proslosti je resen da vam se javi i da pokusa da vas vrati u svoj zivot. Sve ostalo je na vama.

 

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je vazno da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Neko je spreman da se bori za vas. Ne smete obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za velike promene i za velika desavanja.

 

 RAK

Slede dani kada cete zeleti da se posvetite sebi. To je ono sto moramo naglasiti, jer nema nimalo sumnje da ste konacno shvatili da ste previse mislili na druge. Ucinite nesto lepo za sebe, imate prava na to.

 

 LAV

Jasno je da su sada pred vama dani za promene. Ova sedmica ce biti jedna od onih kada sve dolazi na svoje. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za to da vas vrati u svoj zivot. Iznenadjenja zaista tek mogu da uslede.

 

 DEVICA

Vi cete ove sedmice imati problem na polju emocija. Slede vam dani kada ce vas ljubomora sprecavati da budete srecni. Voljeni ste, volite, ali vam je toliko stalo da prosto stalno sumnjate u voljenu osobu i to vam je velika greska.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2