Ribe-leto ce vam biti posebno:Ovo je horoskop za letnji period!

Ribe-leto ce vam biti posebno:Ovo je horoskop za letnji period!

16. Juna 2023 0 By Dejana

Drage ribe,evo prilike da saznate sta vam sledi tokom leta.

 

 POSAO:

Vase leto ce biti radno. To je ono sto moramo da kazemo. Jasno je da nema nimalo sumnje da cete vi mnogo raditi, ali treba da naglasimo da ce vam se taj rad i isplatiti. Nemojte obecavati mnogo, nemojte mnogo ni ocekivati. Vazno je da imate na umu da ce srece biti onoliko koliko bude bilo hrabrosti i vaseg rada i truda.

Ono sto moramo da kazemo da su sada pred vama dani kada cete dobiti sansu da promenite svoje radno mesto. To moze da podrazumeva ne samo promenu posla kao posla, vec mozda cak i mesta vaseg boravka.

No, moramo da vas upozorimo, nisu vam svi prijatelji za koje mislite da jeste. Treba da imate na umu da medju vasim kolegama psotoje oni koji vas nimalo ne vole. I koji, zapravo, jedva cekaju da vi pogresite, da napravite gresku… Jer ih, prosto, raduje vas neuspeh. Pazite kome se poveravate, i posebno, da ne otkrivate svoje zelje, svoje poslovne ideje. Mozda ce neko umeti da ih predstavi kao svoje, i zato je vazno da budete oprezni!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Nema nimalo sumnje da je vama ljubav jako vazna. Vi ste zapravo onaj znak koji ume i zna da voli. Znak kojem je ljubav oduvek bila vazna.

Vrlo je zapravo moguce da su sada pred vama dani kada ce zaista sve doci na svoje i kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali.

Dakle, moguce je da ce ovo leto doneti ostvarenje svega o cemu ste mastali, i jasno je da ce sreca biti na korak od vas. Mozda cete, cak, upoznati nekoga ko ce vas voleti, pa mozda cak i bude susret koji ce biti ljubav na prvi pogled. Iznenadjenja zaista tek mogu da uslede i nema sumnje da ste ih vi i zasluzili.

Vi ste neko ko je mnogo patio zbog emocija ali ce ovo leto promeniti vasu sudbinu. Tek krajem istog, dakle polovinom avgusta, u vas zivot ulazi jedna posebna osoba. Neko, ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin. I da vasem zivotu da jedan novi, lepsi, dragoceniji smisao. Smisao da volite, i budete voljeni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2