Tebi,kojoj su uvek svi drugi preci nego ti sama sebi…

Tebi,kojoj su uvek svi drugi preci nego ti sama sebi…

19. Juna 2023 0 By Dejana

  Jasno mi je, ti si zena koja misli da njeni srecni dani nikada nece doci. Ovo je tekst za tebe.

Tebi, koja si dusa od zene. Zena koja je uvek vise mislila na druge nego na sebe, zena koja ima srce kakvo se samo moze pozeleti. Tebi, koja si oduvek bila i ostala cist primer dobrote i ljubavi, i zena koja bas nikada i ni u kom slucaju nije nekome donela nista lose. Ti si zena koja nikome nije naudila.

Tebi, koja si oduvek i zauvek bila i ostala ona koja misli na druge, po cenu toga da tebi samoj bude lose. Tebi, koja zna sta zeli, i tebi, koja od dobrote nikada ne odustaje.

Mislis da ti sreca nije sudjena. Uvek si bila i ostala ona koja mari za druge, a tebi samoj kako bude. Ti si ona koja sada misli da nikada nece pronaci onoga ko ce je voleti na nacin na koji zeli, i koji zasluzuje, ali treba da znas da gresis. Ti ces docekati svoju srecu, iako ti sada deluje da to nije moguce, i da nikada nece ni biti. Nemoj nikada da odustanes od onoga sto jesi jer si zena koja ce tek doziveti ostvarenje svojih snova i zelja. Tebi ljubav tek moze da pokuca na vrata i jasno je da si je zasluzila.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mislis da nikada neces moci da kazes da si voljena ali gresis. Tebi ce tek doci prava ljubav. Ti ces tek moci da kazes da si dobila sve o cemu si mastala i to je ono sto je najvaznije od svega. Samo nemoj nikome da dozvolis da ti prica kako ces ziveti i uvek cini ono sto ti nalaze tvoje srce. Jer, ono je dobro, neiskvareno,a dobrota koju imas ce pre ili kasnije i da ti se isplati.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2