Vaga-mesecni horoskop za jul:Evo sta vas ceka tokom narednog meseca!

Vaga-mesecni horoskop za jul:Evo sta vas ceka tokom narednog meseca!

26. Juna 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da je ovog puta sve moguce kada je u pitanju vaga.

 

 POSAO:

Drage vage, nema nimalo sumnje da ce mesec jul biti zanimljiv kada ste vi u pitanju. Dakle, nema sumnje da cete mnogo raditi, ali isto tako nema sumnje ni da ce sve to da vam se isplati.

Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe i da su sada pred vama dani tokom kojih ce neke vase zelje konacno biti ostvarene. Dugo ste se borili za to da ostvarite svoje poslovne ciljeve i sada je konacno doslo vreme da se to i desi.Jul ce biti mesec kada vam sledi jedna neverovatna poslovna ponuda. I jasno je da vam novca nece faliti, bar kada je mesec koji je pred nama u pitanju.

No,moramo da vas upozorimo da je doslo vreme da pripazite na to kome verujete.Imate  u svojoj blizini ljude koji samo dobro glume da im je stalo do vas. Dakle, moguce je da ce neko od vasih kolega pokusati da neke vase ideje predstavi kao svoje. Zato je vrlo vazno da pazite kome se poveravate ali i kome otkrivate svoje poslovne tajne. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Jul ce biti mesec koji ce biti jako zanimljiv kada je u pitanju ljubav. Dakle, male su sanse da cete upoznati svoju srodnu dusu tek tako, ali je vrlo izvesno da ce ovo biti mesec novih poznanstava. Novih sansi za ljubav, za veze, ali male su sanse da ce to biti ono pravo.

No, naravno, nije ta opcija iskljucena, samo sto je generalno savet koji zvezde imaju za vas da ne ocekujete mnogo. Vazno je da imate na umu da je ovo idealno vreme za zabavu. Za neke kratke veze, i sve sto ide uz to. A ako mastate o necemu sto moze da traje… Zapitajte se, mozda je sada pravo vreme da takve zelje stavite u drugi plan.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2