Vreme je da se suoce sa istinom:Neptun je u znaku Ribe-ovim znacima sledi zanimljiv period!

Vreme je da se suoce sa istinom:Neptun je u znaku Ribe-ovim znacima sledi zanimljiv period!

29. Juna 2023 0 By Dejana

 Neptun je ovog puta u znaku ribe, a svakako da sledi par meseci tokom kojih ce njegov uticaj biti jak. Evo sta to znaci i na koga se odnosi…

 

  VAGA

Vama ce dejstvo i uticaj koji Neptun ima biti zaista jaki. Slede vam dani tokom kojih cete morati da razmislite o svemu i da se zapitate sta je ono sto vam zapravo treba. Postoji neko iz vase proslosti ko ce sasvim sigurno pozeleti da bude i deo vase sadasnjosti i buducnosti. To je na vama. Ali, svakako da morate da se zapitate sta je ono sto vi licno zelite jer je sada doslo vreme kada vi odlucujete. Ono sto moramo da kazemo jeste da itekako imate sansu da sredite svoj zivot ali da je sve ostalo sada samo na vama.

Imacete srece vise nego sto mozete da zamislite, ali je jako vazno da se ne plasite da kazete ono sto mislite, zelite i osecate. Uz samo malo srece ce mnogo toga doci na svoje, a vi napokon srecniji nego ikada do sada. Uticaj koji Neptun ima nece biti mali.

Vage kojima je ta osoba slomila srce mogu imati dilemu da li da se vracaju na staze proslosti. I ne moze vam niko reci sta je ono sto je za vas najbolje ali jeste izvesno da treba da joj trazite neku vrstu dokaza da se promenila i da je ovog puta iskrena. Sve ostalo je ipak samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 LAV

Dragi lavovi, nema nimalo sumnje da ce period do kraja godine za vas biti jako zanimljiv. Moze se reci da je zaista sve moguce kada ste vi u pitanju. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Neptun u znaku ribe vama donosi mogucnost za novi pocetak.

Da li ce do toga i doci to je samo na vama ali nema nimalo sumnje da sledi period tokom kojeg cete biti iznenadjeni. Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi period i za odluke i da je sada pravo vreme da mislite na sebe. Itekako cete imati sansu da promenite svoj zivot,a sve ostalo je samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred vama dani za promene. To je ono sto moramo da naglasimo. Sledi vam period kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali.

Dakle,period do kraja godine ce svakako biti jedan od onih kada se zivot menja i kada mi imamo mogucnost da ga sredimo i kreiramo na nacin na koji mi licno zelimo.

Moramo dalje da kazemo da su sada pred vama dani za velika iznenadjenja i da je izvesno da vam srece nece faliti u periodu koji sledi. Mislite o tome jer je odluka samo na vama.

Moguce je da ce u ovom periodu neko iz vase proslosti zeleti da se vrati u vas zivot. Da li ce do toga i doci, to je ipak samo na vama jer vi znate najbolje. Zivot je previse kratak da bi ste dozvolili da vam prolazi u cekanju na bilo sta. Mislite o tome.