Karma i sreca: Tokom jula,ovim znacima sledi sjajan period!

Karma i sreca: Tokom jula,ovim znacima sledi sjajan period!

1. Jula 2023 0 By Dejana

 Tokom jula ce mnogo toga doci na svoje za ove znakove zodijaka!

STRELAC

Karma ce vas nagraditi tokom jula. To je ono sto moramo da naglasimo. Konacno ce doci do toga da upoznate nekoga ko ce vas voleti svim srcem i ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mnogo ste patili ali ono sto moramo da kazemo jeste da je svemu tome konacno sve doslo na svoje. Ljubav vam kuca na vrata i na vama je sada samo da uzivate u nizu lepih desavanja koja vam slede.

Jako je vazno da kazemo da ce posebno srecni biti raspolozeni pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi. Dakle moguce je da cete tokom jula shvatiti da ste konacno kraj osobe kojoj je do vas dovoljno stalo da je spremna da sa vama ostane do kraja zivota. No, da li ce do toga i doci, to je samo na vama, ali je izvesno da treba da razmislite o tome da li je to ono sto vi zelite. Da li ste spremni za tako veliki korak, to je ipak samo na vama.

 

 

   RIBE

Moramo da kazemo da je karma resila da vas nagradi u mesecu koji je pred nama. Tokom jula ce zaista doci do toga da dobijete sve ono o cemu ste mastali. Bice ovo mesec kada cete upoznati svoju srodnu dusu.

Neke ribe sada pate zbog osobe iz proslosti i izvesno je da ce doci do toga da se desi pomirenje. Razmislite o tome jer je ovog puta mnogo toga moguce kada ste vi u pitanju.

Neke ribe bi cak mogle da dozivet ljubav na prvi pogled. Vi ste romanticne duse koje samo o tome mastaju. U skladu sa tim, doslo je vreme da se kolo srece okrene i da napokon mozete da kazete da ste i dobili sve o cemu ste mastali. Bice ovo dani kada sve dolazi na svoje i kada je izvesno da cete biti miljenik karme na svaki moguci nacin. Doslo je vreme da i vi dobijete ono o cemu ste mastali i ljubav kakvu zasluzujete. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da ce tokom jula mnogo toga doci na svoje. Vi ste znak koji sada ima probleme ali je izvesno da ce doci do toga da se sve resi. Ne treba da krijete svoje emocije. Ne treba da krijete sta je ono sto zelite vec da se ponasate u skladu sa tim. Ako postoji neko o kome mastate sada je pravo vreme da to i kazete. Cuda ce biti moguca i bitno je da naglasimo da ce tokom ovog meseca mnoge zelje biti ostvarene, bas kao sto ste oduvek i mastali. Sledi vam period za iznenadjenja i dani kada ce napokon sve biti moguce.

Vreme je da dodjete do svog cilja i ostvarite se na mnogim poljima. Jul ce biti mesec za promene i u to nema nimalo sumnje. Mesec kada sve dolazi na svoje i kada iznenadjenja tek mogu da uslede. Zasluzili ste to, vreme je da se sve okrene na bolje.