Dnevni ljubavni horoskop za utorak,4.jul:Nekome sledi najveca zivotna promena ikada!

Dnevni ljubavni horoskop za utorak,4.jul:Nekome sledi najveca zivotna promena ikada!

3. Jula 2023 0 By Dejana

 Ovaj utorak ce biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da sledi utorak za promene i za ljubav. Doci ce do toga da se uverite da vas neko voli. U vasoj blizini postoji neko do koga vam je stalo i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Sve ostalo je na vama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Konacno, pred vama su dani kada ce sve doci na svoje. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Sledi vam mogucnost promene i ostvarenja jedne velike zelje. Nemojte odustajati od svojih zamisli.

 

 BLIZANCI

Jasno je da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Da ste vi znak kojem sledi mogucnost ostvarenja svega o cemu ste mastali. Sledi vam utorak kada ce ljubav da pobedi. Ako postoji neko iz vase proslosti o kome mastate,sada je dan za pomirenja.

 

RAK

Konacno su pred vama dani za ljubav. Sreca ce biti na vasoj strani i moramo da kazemo da je doslo vreme da vam se neke zelje ostvare. Ako ste sada slobodni vreme je da nekome kazete ono sto osecate. Ljubav ne treba da se krije.

 

 

LAV

Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vi ste znak kojem sledi promena i ljubav i iznenadjenja na koja niste spremni. Fokusirajte se na svoje zelje jer imate prava na to.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da neko dobije ono sto zasluzuje. Neko ste ko ce moci da kaze da mu je krenulo na svim poljima. Kada se neko trudi, kada neko voli kao vi onda se pre ili kasnije prava osoba i pojavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VAGA

Jasno je da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce ljubav da pobedi. Kada ce doci do toga da se uverite da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da se bori da vam to i dokaze. Razmislite o svemu.

 

 SKORPIJA

Utorak koji je pred nama ce vama doneti mogucnost promene. Da ste vi znak koji ima stav. Da ste neko ko ce moci da kaze da se ostvario na svim poljima i da iznenadjenja itekako slede. Sve je moguce ovog puta.

 

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su pred vama dani kada ce odluke biti donesene. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

 

JARAC

Jasno je da su sada pred vama dani kad ce sve doci na svoje. Neko ste koga cekaju divni trenuci. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se ostvarene vase zelje kada je o emocijama rec. Sledi vam jedan jako lep period.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto je vrlo vazno, i ono sto svakako da zasluzujete. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je greska sto ocekujete previse. Postoji neko iz vase proslosti ko misli na vas, ali nemojte misliti da ta osoba moze da se promeni.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani za iznenadjenja. Vi ste neko ko ce doci do svog cilja. Kada se neko bori kao vi onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen. Dolaze dani za lepa desavanja i promene koje sada prizeljkujete.