Vreme je da prihvate svoju gresku i da se suoce sa posledicama:Ove znakove stize kajanje!

Vreme je da prihvate svoju gresku i da se suoce sa posledicama:Ove znakove stize kajanje!

4. Jula 2023 0 By Dejana

 Vrlo je vazno da kazemo da dolaze dani kada ce ovi znaci silno da se kaju.

 

 OVAN

Jasno vam je gde ste pogresili. Vreme je da trazite oprostaj osobi kojoj ste slomili srce. Vi znate i sami da je ona bila iskrena prema vama. Da vas je volela, da joj je stalo, i sve sto ide uz to. Vi ste bili osoba koja nije umela da cuva ono sto ima i to je veliki problem. Sada vam slede dani kada je krajnje vreme da ucinite ono sto mozete kako bi ste ispravili svoju gresku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Naravno da to nece biti lako. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je samo pitanje dana kada cete zeleti da se vratite u proslost. Da ponovo kraj sebe tu osobu imate, samo sto to ovog puta nece biti moguce.  Ona ni u kom slucaju ne zeli da se vraca na stare staze jer vas je upoznala u pravom svetlu i tesko joj je kada se seti koliko se trudila zbog vas, dok vi niste cenili nista od onog sto je za vas ucinila. Zato ce vas i stici kajanje i zelecete mnogo toga da promenite. Uvek imajte na umu da se vreme ne vraca.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da sledi period kada ce sve doci na svoje. Ono sto je bitno da kazemo jeste da slede dani kada ce vam biti janso da ste pogresili. Vi ste bili voljeni, imali ste sve o cemu ste mastali i slede vam iznenadjenja i promene.

Bitno je da imate na umu da zaista sve moze da dodje na svoje i da cete vi tek moci da ispravite neke svoje greske.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ce vam biti jasno da su pred vama dani za pravu ljubav i da nema nimalo sumnje da cete doci do svog cilja jednom kada sve ovo prodje.

Ali, vi morate da prihvatite svoje greske. Morate da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Nemojte ni u kom slucaju dozvoliti da vam ponos bude na prvom mestu. Ako postoji neko koga volite, onda imajte na umu da sledi period kada cete moci da tu osobu i vratite u svoj zivot.

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da su pred vama dani kada ce i nemoguce biti moguce i kada cete tek moci da kazete da ste naucili zivotnu lekciju.

Stize vas kajanje jer cete napokon moci da kazete da ste naucili lekciju i da su pred vama dani kada iznenadjenja slede. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Nemojte se toliko dvoumiti i dozvoliti da vam ego bude na prvom mestu. Ono sto moramo da kazemo za kraj jeste da je i nemoguce moguce i da je ovo prilika da naucite vaznu lekciju. Vi morate da se suocite sa posledicama svojih losih odluka i poteza.

Ali, znajte, uvek sve moze da dodje na svoje, i u ljudskoj je prirodi da gresi.