Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,6.jul:Raskid u najavi,jednom znaku slomljeno srce!

Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,6.jul:Raskid u najavi,jednom znaku slomljeno srce!

5. Jula 2023 0 By Dejana

Cetvrtak koji sledi mnogima nece biti lep kada je rec o ljubavi…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj cetvrtak vama doneti kajanje. Doci ce do toga da se uverite da ste pogresili sto niste cuvali osobu koja vas je volela. Vi ste sve imali, nekoga ko je spreman da vam bude podrska, ali vam je bilo malo…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi sansa za novi pocetak. Ljubav prosto nece biti na vasoj strani u danima koji su pred nama. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i dozvolite sebi da uzivate u svim onim lepim stvarima koje cine zivot.

 

 BLIZANCI

Sjajno se osecate. Voljeni ste, volite, i konacno je bas sve onako kako bi ste i zeleli da bude. Mislite o tome, postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Iznenadjenja zaista tek slede.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za pravu ljubav. Itekako ste vi voljeni, samo sto se cini kao da toga sada niste svesni. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 LAV

Moramo da kazemo da ce vama ovaj cetvrtak doneti pravu ljubav. Ono sto je dalje vazno da kazemo jeste da iznenadjenja tek mogu da uslede. Neko vas iskreno voli i spreman je da vam u svemu bude oslonac i podrska.

 

 DEVICA

Krivi ste jer niste umeli i znali da cenite neciju ljubav. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce doci do toga da dobijete sve do cega vam je stalo.

 

 VAGA

Jasno je da su sada pred vama dani za emocije. Mozda cete moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo. Pustite da vas vodi vase srce jer ono najbolje zna sta je ono sto je za vas licno najbolje.

 

 SKORPIJA

Sjajno se osecate i ceo ovaj dan ce vam proci u dobrom raspolozenju. To je vrlo vazno da kazemo. Postoji neko ko vas voli, i ko je spreman da vam to iznova dokazuje. Zaista su dosli dani za pravu ljubav.

 

 STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Bice ovo dani za srecu i radost. Uz malo truda moguce je da cete dobiti sve ono do cega vam je stalo. Sledi vam prilika da ostvarite svoje zelje i dobijete ono do cega vam je stalo.

 

 JARAC

Bitno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i sve sto ide uz to. Vazno je da razmislite o svemu, jer iznenadjenja tek mogu da uslede. Mislite o tome.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Konacno, dani za ljubav. Ovo ce biti trenuci kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Sledi vam sjajan period i emocija o kakvoj ste do sada samo mastali. Mislite o tome, ovog puta je i nemoguce moguce.

 

 RIBE

Konacno, dani za radost. Dani kada ce ljubav da pobedi.  Bice ovo sjajan period za vas i moguce je da ce od ovog cetvrtka zaista da vam krene na bolje. Da cete vi tek moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.